CMPE101 dersi düzey belirleme sınavı

CMPE101 - Introduction to Information Technologies dersi düzey belirleme sınavı 18 Şubat 2015 Çarşamba günü saat 15:00-17:00 arasında yapılacaktır. Düzey belirleme sınavına CMPE101 dersini alan tüm öğrenciler girmelidir. Sınava girmek için herhangi bir belgeye veya ispata ihtiyaç yoktur. Sınav soruları CMPE101 dersinin içeriğinden oluşturulacaktır. Ders içeriğine buradan erişilebilir. Sınavda başarılı olan öğrencilere dersin öğretim üyeleri tarafından başarı düzeylerine göre bir harf notu verilecektir. Bu harf notunu kabul eden öğrenciler, dersi kabul ettikleri harf notu ile geçmiş sayılacaklardır. Bu öğrenciler add-drop haftasında CMPE101 dersini ders kayıt listelerinden silip yerine başka ders alabileceklerdir.